donderdag 15 december 2011

Gezocht: toneelspelers en musici

Onlangs ontvingen wij onderstaand verzoek. Het is een oproep aan musici en toneelspelers om mee te werken aan een grandioos muziektheaterproject in Zeist! Bij deze de oproep aan de Torenflatbewoners.

Geachte leden van de bewonerscommissies van Zeist Noord,

Zou u zo goed willen zijn deze mail door te sturen naar de bewoners? 

Heel hartelijk dank,
Annemargriet 

Aan alle inwoners van Zeist-Noord,,

Op de site www.krijtkring.nl vindt u informatie over De Kaukasische Krijtkring, het muziektheaterproject waarmee in Zeist het 300-jarig bestaan van De Vrede van Utrecht gevierd wordt. Het uitgangspunt is  50 amateurs te vinden die onderling in alle opzichten van elkaar verschillen, dus wat betreft achtergrond, opleidingsniveau, geloof, huidskleur enz. Door een jaar lang intensief met elkaar samen te werken aan een muziektheaterproject leer je naar elkaar luisteren, je leert ieders eigenaardigheden kennen en accepteren. De zeer diverse groep wordt één geheel. De voorstelling begint met een filmpje waarin onze burgemeester de hoofdrol heeft.
 
Ik hoop van harte dat iedereen die mee wil doen zich aanmeldt en dat u deze mail doorstuurt
naar iedereen die u kent in Zeist vanaf 16 jaar,  vrienden en vriendinnen, mensen met of voor wie u werkt, zodat zij zich zelf kunnen aanmelden en de informatie weer door kunnen geven aan hun bekenden. Mijn doel is dat iedereen in Zeist die het leuk vindt weet dat hij/zij zich kan aanmelden voor de auditie. Audities zijn in januari en februari 2012.  

Vanaf 1 maart 2012 wordt iedere donderdagavond gerepeteerd, krijgen alle spelers individueel en collectief zang- en acteerles en de samenwerking met een zeer interessante groep wordt bekroond met vier voorstellingen in februari 2013 in Figi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten